Újabb tájékoztató 03.19.

2020.03.19.
 | 
Gépmadár Óvoda

Tisztelt Szülők!

Tájékoztatom Önöket, hogy az önkormányzat a kormányzati intézkedésekkel összhangban hozza meg döntéseit. Ha szükséges, akkor minden nap változtatnak a döntéseken, ahogy a helyzet azt kívánja. Jelenleg a következő tájékoztatás van érvényben:

„Zárva tartanak a kőbányai bölcsődék, óvodák. A koronavírus-járvánnyal összefüggő kormányzati intézkedésekkel összhangban, a gyermekek és a családok egészségének védelme érdekében a Kőbányai Önkormányzat fenntartásában működő bölcsődék 2020. március 16-ától, az óvodák 2020. március 17-étől zárva tartanak Az óvoda a hiányzást igazolt távollétnek minősíti. Az egyházi, alapítványi és magánóvodák, bölcsődék esetében a jogszabályok figyelembevételével a fenntartó dönt a nyitva tartásról.

Gyermekétkeztetés: Az iskolák és óvodák zárva tartása alatt a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülőgyermek részére a szülő, gondviselő szociális gyermekétkeztetést igényelhet. Az előre csomagolt ételt a Kőbányai Szent László Általános Iskola (1105 Budapest, Szent László tér 1.) konyháján vehetik át a szülők, gondviselők. Az igényeket a 06 1 4338 336-osvagy a 06 1 4338 342-es telefonszámokon lehet leadni a gyermek neve, születési ideje, intézménynév, telefonszám és a szakorvos által javasolt esetleges diéta megadásával. Annak érdekében, hogy a szülőket ne terhelje fizetési kötelezettség az igénybe nem vett étkezés után, 2020. március 16-án törlésre került a március 17-től kezdődő időszakra vonatkozó valamennyi korábbi étkezési igény a MultiSchool rendszerben."

Budapest, 2020. 03. 19.

Király Ildikó
óvodavezető

crossmenu