Hozzászólások

Ebédbefizetés — 4 hozzászólás

 1. Kedves Óvoda Vezető! Én átutalással szeretném fizetni Szász Vivien ebédjét, továbbra is ahogy eddig. 🙂 Az angol befizetés már januárra szól? 3 hétig nem voltunk. Az angolra befizetett összeg ami visszajár, mert gyakorlatilag Vivien csak párszor volt, mert mindig beteg volt, mikor írják jóvá? Minden hónapban kivéve december befizetésre került az angol.
  Köszönöm
  Totzl Gabriella

  • Kedves Anyuka!
   Természetesen átutalással lehet továbbra is fizetni az ebédet. Az angolnak utána nézek, és ebben az esetben a következő alkalommal lesz kevesebb az angol befizetés.
   Üdvözlettel,
   Péter Ági
   vezetőhelyettes

 2. Kedves Ági! Köszönöm szépen. Az a baj, és én ezt a vezetőnek is jeleztem, hogy az angol befizetést nem lehet követni . Mármint nem a befizetést, hanem kb. 6-7 x volt a kislányom angolon ideáig mindösszesen, de minden hónapba befizetésre került az angol, és minden hónapban 4000 Ft-ot kérnek, mivel senki nem tudja, mennyi lenne egyébként a csökkentett ebben az esetben, a hiányzások miatt. Valószínű a fentiek miatt nem is fogom angolra járatni a kislányomat, és ez a követhetetlenség miatt lenne, mert csak fizetek fizetek, de nem tudjuk hol tartunk. 🙁

  Totzl Gabriella

  • Kedves Gabriella!

   Megnézem a jelenléti ívet, onnan nyomon követhető hányszor volt a kislány angolon. Én úgy tudom, hogyha a a hónapban 3-at hiányzik, akkor az úgy jóvá írásra kerül. Azonban, ha minden hónapban fele-fele az arány, akkor nem tudják jóvá írni. Pontosan utána kérdezek…. További szép hétvégét kívánok!

   Üdvüzlettel,
   Ági

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük